Saturday, December 24, 2011

new year

pejam celik pejam celik
dah nak abis tahun
rase mcm cepat pun ye gak
makin la buat aku rase bdebar tak berenti
mane taknye...january ni aku bersalin..huhuh
agak agak cemane la rasenye ek
dah nak dpt anak dah pun aku ni
hope everything will be fine

dah nak masuk sembilan bulan aku bergelar isteri kepada seorang lelaki yang sgt penyayang
dan aku tak penah rase disayangi macam tu
alhamdulillah...kasih syg dr seorang suami
skrg ni dia kat sabah..projek kat sane pulak
mase nak kawin...dia penah tanye
"sanggup ke nak kawin dengan dia yang keje tak setempat.."
n of course my answer is yes la kan...
dan itu la yang aku kene hadapi..
as long as his love is for me n my baby


mase tulis ni dah dekat sebulan aku tak jumpe laki aku
rase sgt rindu...tapi dia tau itu la perkataan yang aku takleh ckp..
sbb tiap kali aku ckp,mesti akan nangis...
jd dia lebih rela tak dgr aku ckp "aku rindu dia" drpd dia dgr aku nangis


alhamdulillah..aku bersyukur dgn life aku..
suami yang sgt penyayang
baby yang akan lahir
mak ayah yang alwiz support n alwiz with me
keluarga mentua yang terima aku seadanya
n of course kengkawan yang sgt satu kepala dan sangat memahami...

SYUKUR ALHAMDULILLAH...





1 comment:

marlia said...

sweetnyer!! aku rindu kat orang tapi orang x rindu kat aku... sedihnyer aku... congrates kawan!! ko jumpa orang yang sayang ko sangat2! doakan aku jumpa jugak yer!!